Njerëzit përjetësojnë imazhin e shkencëtarëve, aktorëve, muzikantëve dhe politikanëve më të mëdhenj në formën e statujave. Shumica e tyre mund të shihen në muzetë e Madame Tussaud që tërheqin shumë vizitorë në të gjithë botën.

Sidoqoftë, skulptorët ndonjëherë nuk arrijnë të rikrijojnë kopje të përsosura të muzave të tyre, madje dështojnë aq shumë sa i kthejnë këto personazhe në qesharake. “Bright Side” ju prezanton 14 statuja të këtyre yjeve të njohur të Hollywood-it që nuk duken aspak si ata:

1. John Travolta
2. Justin Timberlake
3. Cristiano Ronaldo
4. Elvis Presley
5. Lady Gaga
6. Michael Jackson
7. David Beckham
8. Prince Harry
9. Freddie Mercury
10. Robert Pattinson
11. Kate Moss
12. Beyoncé
13. Mr Bean (Rowan Atkinson)
14. Angelina Jolie

Leave a Reply