Bashkëpunimi “Llafe, llafe” i dy artistëve më në zë të momentit Dafina Zeqiri dhe Lyrical Son u bë një hit i vërtetë.

Kjo këngë e shoqëruar edhe me videoklip u prit mjaft mirë nga ndjekësit, ku u bë virale edhe në TikTok e shumë aplikacione tjera të tilla.

Mirëpo, muzika e këtij projekti po dyshohet të jetë e huazuar nga një artist i ri me emrin Wauve.

Më poshtë mund të dëgjoni dy këngët dhe të bëni krahasimin:

Leave a Reply