Jennifer Lopez ka aftësi në shumë fusha, jo vetëm në muzikë dhe filma, por edhe në modë, parfume dhe kujdes për lëkurën. Në numrin e ri të “Ad Week”, 52-vjeçarja shpjegon se si i bën të gjitha.

Unë nuk mendoj se ju filloni të mendoni për një markë personale. Ju bëheni për shkak të asaj që krijoni, çfarë bëni, si jetoni dhe kush jeni.

Ajo vazhdoi duke thënë se ajo është një yll i rrallë.

Unë jam pasuria e rrallë, dikush që është një krijues, artist dhe sipërmarrës i provuar që ka një aftësi për t’u lidhur vërtet me njerëzit.

Ky është bekimi im dhe ajo që ndjej është një dhuratë e jashtëzakonshme, e pabesueshme që më është dhënë nga Zoti. Dhe nuk e marr si të mirëqenë.

Unë e çmoj dhe përpiqem ta përdor në mënyrën më të mirë që mundem gjithmonë.

Aktorja tha se faqja u lidh me markat dekada më parë pasi ishte një nga yjet e parë që modeloi për kompani të mëdha.

Në fillim të karrierës sime, unë zgjodha të isha një ambasadore e markave për kompani si L’Oréal dhe Louis Vuitton kur të tjerët nuk e bënin këtë.

Kishte kaq shumë tabu për artistët ose aktoret e vërteta ose artistët e regjistrimit për të bërë gjëra të tilla. Por ndjeva se ishte e rëndësishme të filloja të shihja dikë që dukej si unë në ato reklama, sepse kishte qenë e njëjta pamje për kaq gjatë.

Dhe të shoh një Latine atje, një vajzë të re Latine, në atë kohë për mua ishte shumë, shumë e rëndësishme.

Unë e shfrytëzova atë shans dhe e dija se do të ishte diçka që mund të bëjë një ndryshim.

Leave a Reply